Hoe genereer ik opnieuw een sleutel voor Google Authenticator in LastPass?

Als u uw mobiele apparaat verloren bent of het idee heeft dat de beveiliging van uw bestaande sleutel gecompromitteerd is geraakt, kunt u opnieuw een sleutel voor Google Authenticator genereren om deze in te stellen voor uw LastPass-account. Houd er rekening mee dat u Google Authenticator hiervoor opnieuw moet koppelen aan uw LastPass-account, en vervolgens Google Authenticator opnieuw moet inschakelen via de opties voor meervoudige verificatie in uw LastPass-accountinstellingen.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer het tabblad Opties voor meervoudige verificatie.
  4. Klik op het pictogram Bewerken Bewerkingsoptie voor Google Authenticator.
  5. Klik bij de optie "Sleutel opnieuw genereren" op Opnieuw genereren.
  6. Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op Doorgaan.
    Google Authenticator is nu uitgeschakeld voor uw LastPass-account.
  7. Klik desgevraagd op OK.
Volgende stap: U kunt Google Authenticator opnieuw koppelen met uw account en vervolgens Google Authenticator opnieuw inschakelen in uw opties voor meervoudige verificatie.