Hoe kan ik restitutie krijgen?

Aangezien uw abonnement is vooruitbetaald, behoudt u de LastPass-service totdat de factureringsperiode afloopt, wat betekent dat restitutie niet mogelijk is. Dat betekent dus ook dat u de LastPass-voorzieningen van uw abonnement kunt blijven gebruiken tot de huidige factureringsperiode afloopt en uw abonnement verloopt.

Hoe annuleer ik mijn persoonlijke LastPass-account?

Aangezien uw abonnement is vooruitbetaald, hebt u nog toegang tot LastPass totdat uw abonnement verloopt. U kunt uw eerstvolgende verlenging wel annuleren.

Als u een LastPass Premium- of LastPass Families-abonnement hebt aangeschaft, kunt u uw abonnement als volgt annuleren:
  1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Accountinstellingen in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik onder Accountinformatie in het gedeelte "Koppelingen" op Mijn account.
  4. Klik op Ontvangstbewijs weergeven.
  5. Klik op Annuleren.

Uw toekomstige verlenging is nu geannuleerd en uw abonnement wordt niet verlengd.

Hoe annuleer ik mijn zakelijke LastPass-account?

Voor diegenen die een LastPass Teams-, Enterprise-, MFA- of Identity-account hebben aangeschaft, kunt u Contact opnemen met de aan u toegewezen vertegenwoordiger of Contact opnemen met Customer Care door de link Contact opnemen met Support onder dit artikel te kiezen voor extra assistentie.