Hoe kan ik het aantal licenties dat ik wil verlengen in LastPass beperken?

Voor de LastPass Business-accounts wordt het totale aantal licenties dat u voor uw jaarlijkse abonnement hebt aangeschaft verlengd. Hierbij wordt buiten beschouwing gelaten welke licenties werkelijk actief worden gebruikt. U kunt het totale aantal licenties dat u wilt verlengen beperken, mits u dat 30 dagen voorafgaand aan de verlengingsdatum aangeeft. We adviseren u dan ook alleen de licenties aan te schaffen waarvan u weet dat u ze ook werkelijk zult gebruiken, aangezien u er later altijd nog meer kunt toevoegen.

Schakel eerst de gebruikers uit die u niet wilt verlengen en koop alleen het totale aantal licenties dat u wilt verlengen.
  1. Meld u aan en open de Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  2. Selecteer Gebruikers in het navigatiegedeelte links.
  3. Schakel een of meerdere selectievakjes in voor de gebruikers die u niet wilt verlengen.
  4. Klik op Gebruiker (s) uitschakelen.
  5. Klik desgevraagd op OK.
  6. Selecteer Dashboard in het navigatiegedeelte links.
  7. Klik rechtsboven op Licenties kopen.
  8. Klik op Nu verlengen.
  9. In het veld "Aantal licenties" voert u het totale aantal licenties In dat u wilt verlengen.
  10. Klik op Licenties kopen.
  11. Voer uw betalingsgegevens in en klik op Betalen.
Volgende stap: Er wordt een bevestigings-e-mail naar het e-mailadres van uw account gestuurd. Uw account wordt nu over één jaar verlengd, gerekend vanaf vandaag.