Hoe kan ik meer licenties voor LastPass Enterprise of LastPass Identity aanschaffen?

Als u zich heeft aangemeld voor een LastPass Enterprise-account (als proefversie of betaald) kunt u meer licenties aanschaffen als u meer gebruikers krijgt. U kunt ook handmatig uw licenties verlengen in de maand voordat uw factureringsperiode afloopt.

Licenties voor LastPass Enterprise en LastPass Identity worden automatisch verlengd aan het einde van uw factureringsperiode.

Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg deze instructies voor de Admin Console van de wachtwoordbeheerder.
  1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
  2. Klik In de bovenste knoppenbalk op Licenties kopen.
  3. Op de volgende pagina worden deze gegevens weergegeven:

• Totaalaantal geldige licenties
    • Aantal licenties in gebruik
    • Aantal licenties beschikbaar
    • Aantal gebruikers in uw bedrijf
    • Datum waarop uw abonnement verloopt

4. Klik op Extra licenties kopen.
  5. Vul onder "Aantal licenties" in hoeveel licenties u wilt toevoegen.

Opmerking: De licentiekosten worden evenredig berekend voor de resterende looptijd van uw LastPass Enterprise-factureringsperiode.

6. Klik op LastPass Enterprise kopen.
  7. Bekijk de aankoopgegevens en voer uw creditcardgegevens in (kaartnummer, vervaldatum en beveiligingscode).
  8. Klik op Betalen.

Opmerking: niet al uw (bestaande als nieuwe) licenties zullen dezelfde vervaldatum hebben.

U heeft meer LastPass Enterprise- of LastPass Identity-licenties aangeschaft.