Hoe kan ik meer LastPass Enterprise-licenties kopen?

Als u zich heeft aangemeld voor een LastPass Enterprise-account (als proefversie of betaald) kunt u meer licenties aanschaffen als u meer gebruikers krijgt. U kunt ook handmatig uw licenties verlengen in de maand voordat uw factureringperiode afloopt.

Admin Console voor Enterprise met optie om licenties te kopen geselecteerd

Meer licenties kopen

U kunt op ieder gewenst moment meer licenties kopen voor LastPass Enterprise.

1. Meld u aan en open de Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  2. Klik in het Dashboard voor de beheerder o Licenties kopen.
  3. Op de volgende pagina worden deze gegevens weergegeven:
    • Totaalaantal geldige licenties
    • Aantal licenties in gebruik
    • Aantal licenties beschikbaar
    • Aantal gebruikers in uw bedrijf
    • Datum waarop uw abonnement verloopt
  4. Klik op Extra licenties kopen.
  5. Vul onder "Aantal licenties" in hoeveel licenties u wilt toevoegen. Opmerking: De licentiekosten worden aangepast aan de resterende looptijd van uw LastPass Enterprise-factureringsperiode.
  6. Klik op LastPass Enterprise kopen als u klaar bent.
  7. Bekijk de aankoopgegevens en voer uw creditcardgegevens in.
  8. Klik vervolgens op Betalen. Let op: al uw licenties (bestaande en nieuw) hebben dezelfde vervaldatum.

Uw licenties verlengen

Licenties voor LastPass Enterprise worden niet automatisch verlengd aan het einde van uw factureringsperiode. U kunt uw abonnement in de laatste maand voor afloop handmatig verlengen, voordat uw licenties verlopen. Als u hetzelfde aantal licenties wilt verlengen, ga dan naar de Admin Console en kies Licenties kopenVerlengen en volg Stappen 6-8 uit het vorige gedeelte.