Hoe kan ik meer LastPass Enterprise-licenties kopen?

Als u zich heeft aangemeld voor een LastPass Enterprise-account (als proefversie of betaald) kunt u meer licenties aanschaffen als u meer gebruikers krijgt. U kunt ook handmatig uw licenties verlengen in de maand voordat uw factureringsperiode afloopt.

Opmerking: Ziet u iets anders? Lees hoe u navigeert in de nieuwe Admin Console.

Admin Console voor Enterprise met optie om licenties te kopen geselecteerd

Meer licenties kopen

U kunt op ieder gewenst moment meer licenties kopen voor LastPass Enterprise.

1. Meld u aan en open de Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  2. Klik in het Dashboard voor de beheerder op Licenties kopen.
  3. Op de volgende pagina worden deze gegevens weergegeven:

• Totaalaantal geldige licenties
    • Aantal licenties in gebruik
    • Aantal licenties beschikbaar
    • Aantal gebruikers in uw bedrijf
    • Datum waarop uw abonnement verloopt

4. Klik op Extra licenties kopen.
  5. Vul onder "Aantal licenties" in hoeveel licenties u wilt toevoegen.

Opmerking: De licentiekosten worden aangepast aan de resterende looptijd van uw LastPass Enterprise-factureringsperiode.

6. Klik op LastPass Enterprise kopen als u klaar bent.
  7. Bekijk de aankoopgegevens en voer uw creditcardgegevens in (kaartnummer, vervaldatum en beveiligingscode).
  8. Klik vervolgens op Betalen. Let op: al uw licenties (zowel bestaande als nieuwe) hebben dezelfde vervaldatum.
    U heeft het door u gewenste aantal LastPass Enterprise-licenties aangeschaft.

Verlengen van licenties

Licenties voor LastPass Enterprise worden automatisch verlengd aan het einde van uw factureringperiode.