Hoe kan ik meer licenties voor LastPass Business aanschaffen?

Als u zich heeft aangemeld voor een LastPass Business-account (als proefversie of betaald) kunt u meer licenties aanschaffen als u meer gebruikers krijgt. U kunt uw licenties ook handmatig verlengen in de maand voordat uw factureringsperiode afloopt.

1. Meld u aan bij uw Admin Console met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Klik op Licenties kopen.
  3. Op de volgende pagina worden deze gegevens weergegeven:

• Totaalaantal geldige licenties
    • Aantal licenties in gebruik
    • Aantal licenties beschikbaar
    • Aantal gebruikers in uw bedrijf
    • Datum waarop uw abonnement verloopt

4. Klik op Extra licenties kopen.
  5. Vul onder "Aantal licenties" in hoeveel licenties u wilt toevoegen.

Opmerking:De licentiekosten worden evenredig berekend voor de resterende looptijd van uw LastPass Business-factureringsperiode.

6. Klik op LastPass Business kopen.
  7. Bekijk de aankoopgegevens en voer uw creditcardgegevens in (kaartnummer, vervaldatum en beveiligingscode).
  8. Klik op Betalen.

Opmerking: Al uw (bestaande en nieuwe) licenties hebben nu dezelfde vervaldatum.

Resultaat: U heeft meer LastPass Business-licenties aangeschaft.