Hoe kan ik een LastPass MFA-account verstrekken aan gebruikers?

U kunt ervoor kiezen handmatig gebruikers in te richten met een LastPass MFA-account of om directory-integraties te gebruiken om het proces voor het importeren en inrichten van gebruikers te automatiseren. Gebruikers worden gesynchroniseerd vanuit de directory naar zowel het wachtwoordbeheer als de Admin Console voor SSO en MFA.

Handmatige provisioning

Opmerking: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + add-on Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.
Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg de volgende instructies voor de nieuwe Admin ConsoleHoe kan ik handmatig gebruikers toevoegen in de nieuwe Admin Console?
  1. Meld u aan en open de Admin Console via https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  2. Selecteer MFA of SSO en MFA in het navigatiegedeelte links.
  3. Ga voor het toevoegen van gebruikers naar Gebruikers > Gebruikers toevoegen in het navigatiegedeelte links. Klik op + Gebruiker toevoegen.

Ga in het venster Nieuwe gebruiker naar Kenmerken gebruiker en vul de volgende velden In:

• Gebruikersnaam / e-mailadres
    • Voornaam
    • Achternaam

4. Klik op Opslaan wanneer u klaar bent.

Resultaat: Er wordt een nieuwe activeringsmail naar de betrokken gebruiker gestuurd met instructies over het activeren van LastPass MFA.

Opmerking: Als u een LastPass Identity-account heeft, ontvangt de gebruiker ook een e-mail met instructies over het activeren van hun LastPass Business-account.

Volgende stap: Als u een VPN configureert met behulp van LastPass Universal Proxy, moet u gebruikers toewijzen in LastPass aan de toepassing of VPN die u heeft ingesteld.

Gebruikers inrichten met behulp van directory-integraties

Zie voor meer informatie de Directory-integraties die we bieden en de instructies voor elke oplossing.