Hoe kan ik mijn sites en veilige notities uitprinten?

LastPass biedt verschillende manieren om uw gegevens te back-uppen of op te slaan. Ook afdrukken is mogelijk.

Opmerking: De instructies zijn afhankelijk van de browser die u hiervoor gebruikt:

1. Ga in uw browser naar het actieve LastPass-pictogram Meer optiesIdentiteiten en selecteer de gewenste identiteit(en) waarvan u de gegevens wilt afdrukken.
  2. Ga na de selectie naar het actieve LastPass-pictogram Meer optiesAfdrukken.
  3. Selecteer Sites of Veilige notities.
  4. Voer uw hoofdwachtwoord in als u hierom wordt gevraagd en klik op Indienen.
  5. Als uw opgeslagen gegevens zijn geladen in een nieuw tabblad van uw browser, kunt u de lijst met aanmeldingsgegevens afdrukken.