Hoe kan ik mijn sites en veilige notities uit LastPass afdrukken?

LastPass biedt verschillende manieren om een back-up van uw gegevens te maken of uw gegevens op te slaan. Ook afdrukken is mogelijk.

Voordat u begint:
Opmerking:De instructies zijn afhankelijk van de browser die u hiervoor gebruikt:
  1. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
  2. Ga naar AccountoptiesIdentiteiten.
  3. Selecteer de gewenste Identiteit of Alle identiteiten voor de opgeslagen gegevens die u wilt afdrukken.
  4. Ga na de selectie opnieuw naar het actieve LastPass-pictogram .
  5. Ga naar AccountoptiesGeavanceerdAfdrukken.
  6. Selecteer het gewenste itemtype in het navigatiegedeelte links.
  7. Voer uw hoofdwachtwoord in als u hierom wordt gevraagd en klik op Indienen.
Volgende stap:

Als uw opgeslagen gegevens zijn geladen in een nieuw tabblad van uw browser, kunt u de lijst met aanmeldingsgegevens afdrukken.