Hoe kan ik mijn sites en veilige notities uit LastPass afdrukken?

LastPass biedt verschillende manieren om uw gegevens te back-uppen of op te slaan. Ook afdrukken is mogelijk.

Opmerking: De instructies zijn afhankelijk van de browser die u hiervoor gebruikt:

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het actieve LastPass-pictogram .
  2. Ga naar de volgende opties (afhankelijk van uw weergave):
    • Ga naar Meer optiesIdentiteiten.
    • Ga naar AccountoptiesIdentiteiten.
  3. Selecteer de gewenste Identiteit of Alle identiteiten voor de opgeslagen gegevens die u wilt afdrukken.
  4. Ga na de selectie opnieuw naar het actieve LastPass-pictogram .
  5. Ga naar de volgende opties (afhankelijk van uw weergave):
    • Ga naar Meer opties > Afdrukken.
    • Ga naar AccountoptiesGeavanceerd > Afdrukken.
  6. Selecteer het gewenste itemtype in het navigatiegedeelte links.
  7. Voer uw hoofdwachtwoord in als u hierom wordt gevraagd en klik op Indienen.
  8. Als uw opgeslagen gegevens zijn geladen in een nieuw tabblad van uw browser, kunt u de lijst met aanmeldingsgegevens afdrukken.