Hoe kan ik mijn LastPass-betalingsbewijzen afdrukken?

U kunt betalingsbewijzen afdrukken wanneer u aangemeld bent bij uw account.  De manier waarop u dit doet, is afhankelijk van het type account en de browser die u gebruikt. Betalingsbewijzen worden niet verzonden via de factureringsmeldingen per e-mail.

Opmerking:  Gebruikers met een LastPass Teams- of LastPass Business-account moeten toegang tot de Admin Console hebben om betalingsbewijzen te kunnen weergeven.

Premium- en Free-accounts

Gebruikers van een LastPass Premium- of Free-account (die LastPass eerder hadden aangeschaft) kunnen betalingsbewijzen als volgt afdrukken:

1. Ga naar de pagina Mijn account op https://lastpass.com/my.php.
  2. Klik onder Betalingsgeschiedenis op Ontvangstbewijs weergeven > Volledig ontvangstbewijs.
  3. Als u wilt, kunt u onder "Geleverd aan" op Vermeld het volledige adres klikken om uw adres en/of btw-nummer toe te voegen voor uw belastingaangifte.
  4. Klik met de rechtermuisknop ergens binnen het betalingsbewijs en selecteer Afdrukken.
  5. Kies de gewenste printerinstellingen en klik op Afdrukken.

Families-accounts

1. Meld u aan bij het dashboard voor de beheerder van LastPass Families op https://lastpass.com/family/#!/users.
  2. Selecteer Mijn account in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik onder Betalingsgeschiedenis op Ontvangstbewijs weergeven > Volledig ontvangstbewijs.
  4. Als u wilt, kunt u onder "Geleverd aan" op Vermeld het volledige adres klikken om uw adres en/of btw-nummer toe te voegen voor uw belastingaangifte.
  5. Klik met de rechtermuisknop ergens binnen het betalingsbewijs en selecteer Afdrukken.
  6. Kies de gewenste printerinstellingen en klik op Afdrukken.

Teams and LastPass Business accountsThis part will need to be updated once Legacy Admin consoles are retired.

1. Meld u aan bij de Admin Console op https://lastpass.com/company/#!/dashboard.
  2. Klik rechtsboven op het pictogram Meer en klik op Recente ontvangstbewijzen weergeven.
  3. Klik op Ontvangstbewijs weergeven bij de desbetreffende factuur.
  4. Klik met de rechtermuisknop ergens binnen de factuur en selecteer Afdrukken.
  5. Kies de gewenste printerinstellingen en klik op Afdrukken.