Hoe kan ik offline toegang tot mijn kluis toestaan?

Wanneer u zich aanmeldt bij uw LastPass-account via een desktopcomputer of een mobiel apparaat terwijl u een internetverbinding heeft, maakt u een lokaal gecachte versie van uw versleutelde gegevens op de lokale schijf. Dit zijn de gegevens die LastPass laadt wanneer u zich aanmeldt bij LastPass terwijl u offline bent. U kunt zich zonder internetverbinding aanmelden bij elke LastPass-browserextensie, LastPass-desktop-app of LastPass-app voor mobiel gebruik, en als er geen verbinding is, gaat deze standaard over op de offline-modus, als deze wordt toegestaan.

Opmerking: Als u een LastPass Teams- of Enterprise-account heeft, zijn de mogelijkheden om deze handelingen uit te voeren mogelijk beperkt als gevolg van beleidsregels die door uw LastPass-beheerder zijn ingesteld.

Let op: als u uw lokale LastPass-cache leegmaakt, moet u zich online opnieuw aanmelden om uw cache opnieuw te creëren, voordat u zich weer offline kunt aanmelden.

Gerelateerd

Hoe leeg ik de lokale cache voor mijn kluis?

Hoe schakel ik offline toegang uit voor meervoudige verificatie?

Wat is het verschil tussen een lokale, online en offline kluis?

Waarom zijn mijn aanmeldingsgegevens al ingevuld voordat er om meervoudige verificatie wordt gevraagd?

Meervoudige verificatie inschakelen (gebruikers)