Hoe koppel ik de LastPass Authenticator met Workstation Login voor Mac als gebruiker?

Zodra LastPass Workstation Login voor Mac is geïnstalleerd (door u of uw beheerder), kunt u de LastPass Workstation Login Agent-app uitvoeren om de LastPass Authenticator te koppelen voor verificatie.

Opmerking: Voor deze functie is een account vereist met LastPass Business Add-on Advanced MFA. Hoe kan ik mijn LastPass Business-account upgraden met een add-on?
Voordat u begint:
  • U moet een mobiel apparaat hebben waarop de app LastPass Authenticator is geïnstalleerd en waarop een actieve account is geregistreerd - Bekijk de activeringsinstructies.
  • LastPass Workstation Login voor Mac moet geïnstalleerd zijn (ofwel door uzelf als u een lokale admin bent of door uw admin).
Om Workstation Login te koppelen met de LastPass Authenticator, doet u het volgende:
  1. Zoek op uw Mac het programma LastPass Workstation Login Agent en open het
  2. Klik op Setup starten.
  3. Voer uw LastPass e-mailadres in en klik dan op Volgende.

4. Voer het wachtwoord van uw macOS-gebruikersaccount in (uw macOS-gebruikersnaam wordt vooraf voor u ingevuld) en klik vervolgens op Volgende.

5. Klik op Verzend verificatieaanvraag.
  6. Open op uw mobiele apparaat de app LastPass Authenticator en tik op of selecteer Accepteren.
  7. Verifieer uw identiteit met behulp van opgeslagen biometrische gegevens of PIN-code op de app.

Problemen oplossen: Heb je geen verificatie verzoek ontvangen? Volg deze instructies om uw werkstationinstallatie en/of LastPass-account opnieuw te koppelen met de LastPass Authenticator.

8. Ga terug naar uw Mac en klik op Voltooien > Sluiten > Afmelden wanneer daarom wordt gevraagd
  9. Wanneer daarom wordt gevraagd, selecteert u Move to Trash om het installatieprogramma weg te gooien of klikt u op Bewaren, waarna u bent afgemeld bij uw macOS-gebruikersaccount.
U hebt de LastPass Authenticator met succes gekoppeld met LastPass Workstation Login voor Mac.