Hoe kan ik me afmelden voor trackers op mijn mobiele apparaat?

U kunt trackers uitschakelen in de LastPass Password Manager-app op uw mobiele apparaat.

Bij LastPass staan de privacy en beveiliging van de gebruiker altijd voorop. Daarom is LastPass ontworpen met een gepatenteerd beveiligingsmodel op basis van zero knowledge om de gevoelige gegevens van de klant te beschermen. Er kunnen via deze trackers geen persoonlijk identificeerbare gegevens van gebruikers worden doorgegeven. Deze trackers zijn standaardtools voor analyse van mobiel gebruik en worden ingezet voor een beperkt doel: om geaggregeerde statistische gegevens te verzamelen over het gebruik van LastPass. Met deze gegevens kunnen we het product verbeteren en optimaliseren om zo de beste gebruikerservaring te kunnen bieden. We evalueren onze bestaande processen ononderbroken om ervoor te zorgen dat de privacy en beveiliging van onze klant de prioriteit krijgen die ze verdienen. LastPass deelt geen gegevens over gebruikers, tracking, statistieken of telemetrie.

Meer informatie over trackers en analyses is te vinden op het LastPass-blog. Als u meer wilt weten over de manier waarop LastPass en LogMeIn omgaan met privacy en beveiliging, kunt u een bezoekje brengen aan ons Trust & Privacy Center op https://www.logmeininc.com/. Ons privacybeleid is te lezen op https://www.logmeininc.com/legal/privacy.

Opmerking: Wilt u de privacy-instellingen voor de LastPass-browserextensie en/of de online kluis op het web beheren? Lees dan Hoe beheer ik mijn privacy-instellingen?
Ga als volgt te werk om u af te melden voor mobiele trackers:
  1. Open de app en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Tik op Instellingen > Geavanceerd.
  3. Schakel Help mee om LastPass te verbeteren en App-verwijzing inschakelen uit.
U heeft nu trackers voor de LastPass Password Manager-app uitgeschakeld.