Hoe bekijk ik de geschiedenis van gebruikersnamen, wachtwoorden en notities voor sites?

U kunt de geschiedenis van gebruikersnamen, wachtwoorden en notities bekijken voor opgeslagen sites en apps in uw LastPass-kluis.

Opmerking: De geschiedenis van wachtwoorden voor websites geeft u alleen een overzicht van de laatste honderd wijzigingen die in elk wachtwoord zijn doorgevoerd.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  2. Zoek de gewenste site-vermelding en klik op het pictogram Bewerken .
  3. Klik op het pictogram Geschiedenis naast de veldnaam voor gebruikersnaam, wachtwoord voor website of notities.
  4. Klik naast de datum op het pictogram Tekst weergeven om de opgeslagen gegevens weer te geven.
  5. Voor meerdere geschiedenisvermeldingen kunt u klikken op Alles verbergen of Alles weergeven.
  6. Als u klaar bent, kunt u het venster sluiten.

Gerelateerd

Wachtwoorden voor websites veranderen