Hoe exporteer ik opgeslagen gegevens uit LastPass met een algemeen CSV-bestand?

U kunt de inhoud van uw LastPass-kluis exporteren als CSV-bestand zodat u een veilige kopie kunt bewaren voor uw administratie.

Belangrijk: Deze stappen alleen kunnen worden uitgevoerd met de LastPass-browserextensie.
  1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve (grijze of zwarte) LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram.
  2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
  3. Klik op het actieve LastPass-pictogram .
  4. Ga naar Accountopties OF < uw gebruikersnaam > onder in het menu en ga vervolgens naar Geavanceerd > Exporteren > LastPass CSV-bestand.
  5. Voer desgevraagd uw hoofdwachtwoord in en klik op Doorgaan.

Resultaat: Er wordt een CSV-bestand met uw gegevens gedownload.

U heeft uw LastPass-kluisgegevens geëxporteerd in de bestandsindeling .csv.