Hoe exporteer ik opgeslagen gegevens uit LastPass met een algemeen CSV-bestand?

U kunt de inhoud van uw LastPass-kluis exporteren zodat u een veilige kopie voor uw eigen archief kunt bewaren.

Exporteren met behulp van de LastPass-browserextensie

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve (grijze of zwarte) LastPass-pictogram niet-actief LastPass-pictogram, voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord In en klik op Aanmelden.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1, voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
  2. Klik op het actieve LastPass-pictogram .
  3. Ga naar Accountopties OF < uw gebruikersnaam > onder in het menu en ga vervolgens naar Geavanceerd > Exporteren > LastPass CSV-bestand.
  4. Voer desgevraagd uw hoofdwachtwoord in en klik op Doorgaan.

Er wordt een CSV-bestand met uw gegevens gedownload.

U heeft uw LastPass-kluisgegevens geëxporteerd in de bestandsindeling .csv.

Exporteren vanuit uw kluis

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer Exporteren.
  4. Voer desgevraagd uw hoofdwachtwoord in en klik op Doorgaan.

Er wordt een CSV-bestand met uw gegevens gedownload.

U heeft uw LastPass-kluisgegevens geëxporteerd in de bestandsindeling .csv.