Hoe exporteer ik opgeslagen gegevens uit LastPass met een algemeen CSV-bestand?

U kunt de inhoud van uw LastPass-kluis exporteren zodat u een veilige kopie voor uw eigen archief kunt bewaren.

Exporteren met behulp van de LastPass-browserextensie

1. Klik op het niet-actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
  2. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
  3. Klik op het actieve LastPass-pictogram .
  4. Ga naar Accountopties OF < uw gebruikersnaam > onder in het menu en ga vervolgens naar Geavanceerd > Exporteren > LastPass CSV-bestand.
  5. Voer desgevraagd uw hoofdwachtwoord in en klik op Doorgaan.
  6. Voer een bestandsnaam in en sla het bestand op als CSV-bestand.
    U heeft uw LastPass-kluisgegevens geëxporteerd.

Exporteren vanuit uw kluis

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Meer opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Ga naar Geavanceerd > Exporteren.
  4. Voer desgevraagd uw hoofdwachtwoord in en klik op Doorgaan.
  5. Voer een bestandsnaam in en sla het bestand op als CSV-bestand.
    U heeft uw LastPass-kluisgegevens geëxporteerd.