Hoe exporteer ik opgeslagen gegevens uit LastPass met een algemeen CSV-bestand?

U kunt de inhoud van uw LastPass-kluis exporteren zodat u een veilige kopie voor uw eigen archief kunt bewaren.

Exporteren met behulp van de LastPass-browserextensie

1. Klik op het niet-actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
  2. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden.
  3. Klik op het actieve LastPass-pictogram .
  4. Ga naar Accountopties OF < uw gebruikersnaam > onder in het menu en ga vervolgens naar Geavanceerd > Exporteren > LastPass CSV-bestand.
  5. Voer desgevraagd uw hoofdwachtwoord in en klik op Doorgaan.
  6. Voer een bestandsnaam in en sla het bestand op als CSV-bestand.
    U heeft uw LastPass-kluisgegevens geëxporteerd.

Exporteren vanuit uw kluis

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer Exporteren.
  4. Voer desgevraagd uw hoofdwachtwoord in en klik op Doorgaan.
  5. Voer een bestandsnaam in en sla het bestand op als CSV-bestand.
    U heeft uw LastPass-kluisgegevens geëxporteerd.