Hoe exporteer ik opgeslagen gegevens uit LastPass met een algemeen CSV-bestand?

U kunt de inhoud van uw LastPass-kluis exporteren zodat u een veilige kopie kunt bewaren voor uw administratie.

Opmerking: De instructies variëren afhankelijk van de vraag of de binaire component van LastPass is opgenomen in uw installatie van de LastPass-browserextensie.

Exporteren met behulp van de LastPass-browserextensie

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve LastPass-pictogram .
  2. Voer uw gebruikersnaam en LastPass-hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
  3. Klik op het actieve LastPass-pictogram LastPass en kies vervolgens een van deze methoden (afhankelijk van uw weergave):
    • Ga naar Meer opties > GeavanceerdExporteren > LastPass CSV-bestand.
    • Ga naar Accountopties > GeavanceerdExporteren > LastPass CSV-bestand.
  4. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.
    • Als de binaire component is geïnstalleerd: U wordt gevraagd een bestandsnaam op te geven en op te slaan als CSV-bestand.
    • Als de binaire component niet is geïnstalleerd: Uw geëxporteerde gegevens worden weergegeven in een nieuw tabblad of venster in uw browser. U kunt de gegevens kopiëren en plakken in een teksteditor en vervolgens opslaan als CSV-bestand.

Exporteren vanuit uw kluis

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  2. Selecteer Meer opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Ga naar GeavanceerdExporteren.
  4. Voer uw hoofdwachtwoord in als u hierom wordt gevraagd en klik op Doorgaan.
    • Als de binaire component is geïnstalleerd: U wordt gevraagd een bestandsnaam op te geven en op te slaan als CSV-bestand.
    • Als de binaire component niet is geïnstalleerd: Uw geëxporteerde gegevens worden weergegeven in een nieuw tabblad of venster in uw browser. U kunt de gegevens kopiëren en plakken in een teksteditor en vervolgens opslaan als CSV-bestand.

Gerelateerd

Hoe exporteer ik mijn LastPass-kluisgegevens?