Hoe exporteer ik mijn LastPass-kluisidentiteiten?

Als u identiteiten heeft ingesteld in uw LastPass-kluis, kunt u opgeslagen gegevens exporteren voor alle identiteiten of voor elke afzonderlijke identiteit.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram LastPass en klik vervolgens op Mijn kluis openen.
  2. Gebruik de vervolgkeuzelijst in de knoppenbalk boven in de pagina om de gewenste identiteit in uw kluis te selecteren of kies Alles voor alle identiteiten.
  3. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan. U kunt desgewenst de optie Niet opnieuw vragen gedurende inschakelen en de vervolgkeuzelijst gebruiken om een tijdinterval te kiezen.
  4. Ga in uw kluis in het navigatiegedeelte links naar Meer optiesGeavanceerdExporteren.
  5. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.
  6. Uw geëxporteerde gegevens worden geopend in een nieuw browsertabblad, waar u de inhoud kunt kopiëren naar een teksteditor en kunt opslaan, of de inhoud kunt afdrukken.

Gerelateerd

Hoe exporteer ik mijn LastPass-kluisgegevens?