Hoe exporteer in mijn LastPass-kluisgegevens als een door LastPass versleuteld bestand?

Om de opgeslagen gegevens uit uw LastPass-kluis te exporteren in een door LastPass versleuteld bestand moet u de LastPass-browserextensie gebruiken. Installatie van de binaire component is niet vereist. U moet een eenmalige encryptiesleutel aanmaken die wordt gebruikt voor het ontsleutelen van het exportbestand wanneer dat in LastPass geïmporteerd wordt.

1. Klik op het niet-actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
  2. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden.
  3. Klik op het LastPass-pictogram LastPass.
  4. Ga naar Accountopties > Geavanceerd > Exporteren > LastPass versleuteld bestand.
  5. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.
  6. Maak een encryptiesleutel en bevestig deze. Deze sleutel moet ten minste twaalf tekens lang zijn en één cijfer, één hoofdletter en één kleine letter bevatten.

Waarschuwing: Deze eenmalige encryptiesleutel kan niet worden hersteld als u deze onverhoopt vergeet. De sleutel is alleen bij u bekend en wordt gebruikt om uw geëxporteerde gegevens veilig te ontsleutelen wanneer deze in LastPass geïmporteerd worden. Als u de encryptiesleutel vergeet, kunt u een nieuwe sleutel maken door uw kluisgegevens opnieuw te exporteren.

7. Klik op Doorgaan.
  8. Voer een bestandsnaam in en sla het bestand op als CSV-bestand.
    U heeft uw LastPass-kluisgegevens geëxporteerd.