Hoe exporteer ik mijn formulier-items uit LastPass?

Exporteer uw formulier-items uit uw LastPass-kluis zodat u een kopie voor uw eigen administratie kunt opslaan.

Belangrijk: Deze stappen alleen kunnen worden uitgevoerd met de LastPass-browserextensie.
  1. Klik op het niet-actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
  2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
  3. Klik op het LastPass-pictogram LastPass in uw werkbalk
  4. Ga naar Accountopties > Geavanceerd > Exporteren > Formulierprofielen.
  5. Voer uw hoofdwachtwoord in als hierom wordt gevraagd en klik vervolgens op Doorgaan.

Resultaat: Er wordt een CSV-bestand met uw gegevens gedownload.

U heeft met succes uw LastPass formulierinvul items geëxporteerd in CSV-formaat.