Ik heb geen LastPass-account. Hoe verplaats ik de LastPass Authenticator naar mijn nieuwe telefoon?

Als u de LastPass Authenticator gebruikt als uw app voor meervoudige verificatie om een account (e-mailaccount, socialemedia-account, etc.) te beschermen, en u hebt een nieuwe telefoon, moet u meervoudige verificatie voor deze app uitschakelen in de beveiligingsinstellingen van de site, de LastPass Authenticator installeren op uw nieuwe telefoon, en vervolgens opnieuw meervoudige verificatie inschakelen.

Let op: Deze instructies zijn niet bedoeld voor LastPass-gebruikers die LastPass Authenticator hebben ingeschakeld als optie voor meervoudige verificatie om hun kluis te beschermen. Raadpleeg voor die instructies Ik heb een LastPass-account. Hoe verplaats ik de LastPass Authenticator naar een nieuwe telefoon?
  1. LastPass Authenticator uitschakelen in uw account van een site.

Als u de LastPass Authenticator hebt ingeschakeld voor een site om uw account voor die site (e-mailaccount, socialemedia-account, etc.) te beschermen, meldt u zich bij dat account aan en volgt u in de beveiligingsinstellingen van het account de stappen om LastPass Authenticator uit te schakelen als uw optie voor meervoudige verificatie

Opmerking: De stappen voor het uitschakelen van meervoudige verificatie verschillen per site.

2. Installeer de LastPass Authenticator-app op uw nieuwe apparaat.
  3. Schakel de LastPass Authenticator opnieuw in uw account van de betreffende site.

Meld u weer aan bij het account van uw site en volg in de beveiligingsinstellingen van het account de stappen om LastPass Authenticator opnieuw in te schakelen als de optie voor meervoudige verificatie.

Opmerking: De stappen voor het opnieuw inschakelen van meervoudige verificatie verschillen per site.

U hebt de LastPass Authenticator verplaatst naar uw nieuwe telefoon en hebt meervoudige verificatie opnieuw ingeschakeld voor uw account van de betreffende site.