Hoe verplaats ik een submap een niveau hoger in mijn kluis?

Als u een submap terug naar het hoogste niveau wilt verplaatsen, kunt u dit doen door de hernoemingsfunctie in uw LastPass-kluis te gebruiken.

Om een submap een niveau hoger te plaatsen, doet u het volgende:

1. Log in op LastPass en ga naar uw kluis door een van de volgende dingen te doen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de naam van een map en selecteer Map wijzigen.
  3. Vink de optie uit, Hier toevoegen als submap.
  4. Klik op Opslaan.
De map is verplaatst naar het hoogste niveau in uw kluis.