Hoe kan ik mijn LastPass-accountgegevens handmatig synchroniseren?

Als u kort geleden gegevens in uw account heeft toegevoegd of gewijzigd, maar deze veranderingen nog niet zichtbaar zijn in uw LastPass-kluis, kunt u handmatig een synchronisatie afdwingen met behulp van de LastPass-browserextensie.

1. Klik op het niet-actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
  2. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
    Er wordt een actief LastPass-pictogram LastPass weergegeven. U bent nu aangemeld.
  3. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk.
  4. Ga naar Accountopties > Geavanceerd > Sites vernieuwen om te zorgen dat de gegevens in uw kluis worden gesynchroniseerd.
    Als het probleem met de synchronisatie van de kluis nog niet is opgelost, kunt u de lokale cache van uw actieve sessie leegmaken. Ga hiervoor op een van de volgende manieren te werk:
    1. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk.
    2. Ga naar Accountopties > Geavanceerd > Lokale cache leegmaken.
    3. Meld u af bij LastPass, meld u weer aan, ga naar uw kluis en controleer of de gegevens zijn gesynchroniseerd.