Hoe kan ik mijn LastPass-accountgegevens handmatig synchroniseren?

Als u kort geleden gegevens in uw account heeft toegevoegd of gewijzigd, maar deze veranderingen nog niet zichtbaar zijn in uw LastPass-kluis, dan kunt u handmatig een synchronisatie afdwingen met behulp van de LastPass-browserextensie.

1. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve LastPass-pictogram .
  2. Voer uw gebruikersnaam en LastPass-hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
  3. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk. Kies vervolgens een van deze methoden (afhankelijk van uw weergave):
    • Ga naar Meer optiesGeavanceerd > Sites vernieuwen om te zorgen dat de gegevens in uw kluis worden gesynchroniseerd.
    • Ga naar AccountoptiesGeavanceerd > Sites vernieuwen om te zorgen dat de gegevens in uw kluis worden gesynchroniseerd.

Als het probleem met de synchronisatie van de kluis nog niet is opgelost, kunt u de lokale cache van uw actieve sessie leegmaken.

1. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk. Kies vervolgens een van deze methoden (afhankelijk van uw weergave):
    • Ga naar AccountoptiesGeavanceerd > Lokale cache leegmaken.
    • Ga naar Meer optiesGeavanceerd > Lokale cache leegmaken.
  2. Meld u af bij LastPass, meld u weer aan, ga naar uw kluis en controleer of de gegevens zijn gesynchroniseerd.

Gerelateerd

Hoe leeg ik de lokale cache voor mijn LastPass-kluis?

Waarom is de inhoud van mijn LastPass-kluis leeg, niet aanwezig of vervangen door speciale tekens?