Hoe beheer ik Workstation Login-beleidsregels in de nieuwe Admin Console?

U kunt beleidsregels configureren voor gebruikers met betrekking tot de verificatiemethoden en functies die gebruikers tot hun beschikking hebben nadat ze zich bij hun werkstation hebben aangemeld.

Opmerking: Ziet u iets anders? Zie de instructies voor de Admin Console voor SSO en MFA.
Beleidsregels voor Workstation Login in de nieuwe Admin Console