Hoe beheer ik gebruikers voor LastPass Enterprise- of LastPass Identity-groepen?

Opmerking: Ziet u iets anders? Raadpleeg deze instructies voor de Admin Console van de wachtwoordbeheerder of de Admin Console voor SSO en MFA.
  1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
  2. Ga naar Gebruikers > Groepen en selecteer een groep.
  3. Ga als volgt te werk om gebruikers aan de groep toe te wijzen:
    1. Klik op Gebruikers toewijzen.
    2. Selecteer de gebruiker of gebruikers die u aan de groep wilt toevoegen.
    3. Klik op Gebruikers toewijzen.
  4. Om gebruikers te verwijderen uit de groep doet u het volgende:
    1. Klik op Alle gebruikers weergeven.
    2. Selecteer een gebruiker.
    3. Klik op Gebruiker verwijderen.