Hoe beheer ik de voorkeuren voor de LastPass-app voor Mac?

Pas uw voorkeuren aan voor de LastPass Mac-app.

1. Open de LastPass Mac App en log in met uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord.
    2. Klik op de LastPass Mac App om deze in beeld te brengen.
    3. Ga in de menubalk bovenaan naar LastPass > Voorkeuren.
    4. Breng de gewenste wijzigingen aan in de volgende instellingen:
  • Snelkoppelingen voor beveiligingslogboekregistratie (op te geven) Instellingen LastPass-menubalk Touch ID gebruiken om vingerafdrukidentificatie met macOS in te schakelen bij het ontgrendelen van de LastPass Mac-app Logboekniveau – selecteer uit Info, Debug of Verbose Snel zoeken LastPass in statusmenu houden LastPass automatisch vergrendelen Logs tonen om bestaande logs te openen Kluis vergrendelen na inactiviteit gedurende minuten en vergrendelen als laatste toepassingsvenster wordt gesloten Wachtwoord-generator Notificeren bij vergrendeling Automatisch afmelden na minuten inactiviteit Automatisch afmelden wanneer screensaver start Automatisch afmelden bij computervergrendeling Automatisch uitloggen bij afsluiten toepassing LastPass automatisch starten wanneer u uw computer opstart
    1. Klik op OK om wijzigingen op te slaan.

Resultaat: U heeft uw LastPass Mac App voorkeuren bijgewerkt. Voorkeuren.