Hoe beheer ik OAuth-sleutels voor mijn LastPass Enterprise- of LastPass Identity-gebruikers?

U kunt OAuth-sleutels aanmaken en beheren in de Admin Console van LastPass, voor het instellen van directory-integraties tussen LastPass en uw serviceprovider, om LastPass-gebruikers te verifiëren.

Ga als volgt te werk om een nieuwe OAuth-sleutel te maken:
  1. U gebruikt Instructies
    Admin Console voor SSO en MFA
    1. Klik terwijl u bij LastPass bent aangemeld op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser en selecteer Admin Console.
    2. Selecteer Console voor MFA of Console voor SSO en MFA in het navigatiegedeelte links.
    3. Ga naar Geavanceerde opties > Sleutels.
    Nieuwe Admin Console
    1. Meld u aan met de gebruikersnaam en het hoofdwachtwoord van de beheerder om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
    2. Ga naar Geavanceerd > Sleutels.
  2. Klik onder OAuth op Sleutel toevoegen.
    Er wordt een nieuwe OAuth-sleutel aangemaakt.
  3. Uw zojuist aangemaakte OAuth-sleutel bevat de volgende velden en acties:
    Beheren van Instructies
    Klant-ID
    • Klik op het pictogram Weergeven om weer te geven
    • Klik op het pictogram Kopiëren om te kopiëren
    Klantgeheim
    • Klik op het pictogram Weergeven om weer te geven
    • Klik op het pictogram Kopiëren om te kopiëren
    Callback-URL Voer de callback-URL in voor de gewenste serviceprovider en klik op Opslaan
    OAuth-sleutel Klik op het pictogram Sleutel verwijderen om te verwijderen
    Waarschuwing: het verwijderen van een OAuth-sleutel maakt eventuele integratie die u hebt ingesteld met een serviceprovider die momenteel gebruikmaakt van deze OAuth-sleutel ongeldig.
U heeft een OAuth-sleutel voor LastPass gemaakt, bewerkt of verwijderd.