Hoe beheer ik mijn instellingen in de LastPass Password Manager-app voor iOS?

Verschillende LastPass-instellingen voor de mobiele app beheren, inclusief wijzigingen aanbrengen in Uw LastPass-account, Beveiliging, Acties, Automatisch invullen, Standaardbrowser en Geavanceerde instellingen.

Tik in de onderste knoppenbalk op Instellingen. U heeft ook toegang tot de opties Help en ondersteuning en LastPass aanbevelen en Afmelden.

Beveiligingsinstellingen voor iOS

Uw LastPass-account

• Bekijk uw Gebruikersnaam, Soort account (Free, Premium, Families, Teams, of LastPass Business), uw account Vervaldatum (Betaald of Proefversie), en indien van toepassing, de mogelijkheid om uw accounttype te Upgraden.
  • Tik op Hoofdwachtwoord wijzigen om een nieuw hoofdwachtwoord in te stellen.
  • Tik op Over LastPass voor iOS voor het versienummer en de uitgiftedatum van de app.

Beveiliging

• Gebruik Touch ID om Touch ID in te schakelen en te gebruiken om u met uw vingerafdruk aan te melden bij LastPass op ondersteunde apparaten (instructies voor het instellen vindt u hier). Dit is vereist voor het gebruik van mobiel accountherstel voor iOS.
  • Gebruik Face ID om Face ID in te schakelen en te gebruiken om u met gezichtsherkenning aan te melden bij LastPass op ondersteunde apparaten (instructies voor het instellen vindt u hier). Dit is vereist voor het gebruik van mobiel accountherstel voor iOS.
  • Gebruik LastPass-pincode om uw account te beveiligen met een 4- of 6-cijferige pincode.
  • Vergrendelingsopties om in te stellen hoe vaak LastPass opnieuw om verificatie vraag voor toegang tot de kluis (nadat het apparaat vergrendeld was of u van app gewisseld bent).
  • Opnieuw vragen na aanmelden overslaan om een tijdsbestek in te stellen voor hoe lang LastPass moet vermijden dat u opnieuw om verificatie wordt gevraagd (biometrisch of pin) wanneer u toegang krijgt tot kluisgegevens.
  • Automatisch afmelden om te bepalen hoe snel LastPass u afmeldt (nadat u de app een bepaalde tijd niet heeft gebruikt).
  • Inhoud van klembord wissen om in te stellen hoe snel het klembord wordt geleegd nadat een wachtwoord vanuit LastPass is gekopieerd.
  • Apple Watch machtigen om LastPass in te schakelen op Apple Watch.
  • Gebruik pincode Apple Watch om het gebruik van een pincode op Apple Watch in te schakelen om ongeoorloofde toegang tot LastPass te voorkomen.
  • Accountherstel zodat u Face ID of Touch ID kunt gebruiken om uw account te herstellen als u ooit uw hoofdwachtwoord vergeet (sterk aanbevolen).
  • Onthoud e-mail om te bepalen of LastPass het e-mailadres van uw account onthoudt.
  • Hoofdwachtwoord onthouden om te bepalen of de LastPass-app het hoofdwachtwoord onthoudt. Deze optie is niet aanbevolen.
  • Aangepaste toetsenborden toestaan om te bepalen of aangepaste toetsenborden kunnen worden gebruikt in de LastPass-app.
  • Afmelden bij sluiten om te bepalen of LastPass u automatisch afmeldt als u de app sluit.

Acties

• LastPass-cache leegmaken om uw lokale kluisgegevens te verwijderen. De volgende keer dat LastPass synchroniseert met de server, wordt de cache weer gevuld.
  • Klembord van apparaat wissen om alle gegevens te verwijderen van het klembord.
  • Kluis vernieuwen om de kluis handmatig te laten synchroniseren.

Automatisch invullen

Tik op Laat zien hoe dit werkt om een video-tutorial te bekijken over het inschakelen van automatisch invullen in uw iOS-instellingen, tik vervolgens op Breng me naar de Instellingen om het volgende te doen:

1. Ga naar Wachtwoorden en Accounts > Wachtwoorden automatisch invullen.
  2. Schakel de schakelaar in om de instelling Wachtwoorden automatisch invullen in te schakelen.
  3. Tik om LastPass in te schakelen.
  4. Tik op om uit te schakelen Sleutelhanger.

Standaardbrowser

Als u meerdere browsers heeft geïnstalleerd op uw mobiele apparaat, kunt u via InstellingenStandaardbrowser instellen met welke browser u websites wilt openen vanuit uw kluis binnen de LastPass-app voor iOS. Standaard worden uw sites geopend in Safari.

Geavanceerd

• Veilige notities opnemen in zoekresultaten om ook de tekst uit veilige notities te doorzoeken.
  • Gebruikersnamen opnemen in zoekresultaten om gebruikersnamen op te nemen in zoekresultaten.
  • Taal om de LastPass-app te gebruiken in een van onze officieel ondersteunde talen. U kunt kiezen uit Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Portugees en Spaans.

Thema

• Standaardinstelling zal de LastPass Password Manager-app weergeven in het thema dat is overgenomen van de thema-instellingen van uw iOS-apparaat. Deze instelling is standaard ingeschakeld.
  • Licht geeft de lichtmodus weer.
  • Donker wordt weergegeven in de donkere modus.