Hoe beheer ik mijn geregistreerde accounts in de LastPass Authenticator-app?

U kunt uw geregistreerde accounts bewerken in de LastPass Authenticator-app voor iOS of Android.

Voordat u begint: Installeer LastPass Authenticator op uw mobiele apparaat voor iOS of Android.
Opmerking: U moet een iOS-apparaat hebben met iOS 10 of hoger, of een Android-apparaat met Android OS 4.0.3 (Ice Cream Sandwich) of hoger.
  1. Open de LastPass Authenticator-app op uw mobiele apparaat en beheer uw instellingen afhankelijk van uw type apparaat:
    Type mobiel apparaat Accountinstellingen beheren
    iOS
    1. Tik rechtsboven in het scherm op Bewerken.
    2. Breng een van de volgende wijzigingen aan:
      • De accountnaam bewerken
      • Het e-mailadres bewerken
      • De lijst met geregistreerde accounts opnieuw ordenen (tik op het pictogram Verplaatsen naast de vermelding en sleep deze naar de gewenste positie)
      • Het geregistreerde account verwijderen (tik op het pictogram Verwijderen naast de vermelding en selecteer Verwijderen om te bevestigen)
        Waarschuwing: als u uw account verwijdert kunt u zich niet meer aanmelden. Voordat u uw geregistreerde account verwijdert, moet u tweeledige verificatie voor dat account uitschakelen.
    3. Tik op Gereed als u klaar bent.
    Android
    1. Houd uw vinger ingedrukt op het gewenste account.
    2. Breng een van de volgende wijzigingen aan:
      • Selecteer Kopiëren om de code te kopiëren
      • Selecteer het pictogram Bewerken om de accountnaam te bewerken
      • Verwijder het geregistreerde account (selecteer het pictogram Verwijderen naast de vermelding en selecteer Verwijderen om te bevestigen)
        Waarschuwing: als u uw account verwijdert kunt u zich niet meer aanmelden. Voordat u uw geregistreerde account verwijdert, moet u tweeledige verificatie voor dat account uitschakelen.
U heeft de instellingen van uw geregistreerde accounts bijgewerkt in de LastPass Authenticator-app.