Hoe beheer ik mijn privacy-instellingen?

Beheer uw privacy-instellingen in uw LastPass-kluis voor het bijhouden van de geschiedenis (aanmeldingsgegevens voor websites en formuliergegevens) en/of kies ervoor anonieme gegevens voor foutrapporten te versturen om te helpen LastPass te verbeteren.

Beperking: Als u een zakelijk LastPass-account heeft, kan de mogelijkheid om deze acties uit te voeren beperkt worden door beleidsregels van uw LastPass-beheerder.
Opmerking: Wilt u de privacy-instellingen voor de LastPass Password Manager-app voor mobiel gebruik beheren? Lees dan Hoe kan ik me afmelden voor trackers op mijn mobiele apparaat?
  1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Klik op Accountinstellingen > Geavanceerde instellingen weergeven.
  3. In het gedeelte Privacy-instellingen kunt u de volgende opties beheren (deze zijn standaard ingeschakeld):

• Geschiedenis bijhouden – Houd de geschiedenis van aanmeldingen en formulieren bij.
    • Help mee om LastPass te verbeteren – Stuur anonieme informatie over foutmeldingen om te helpen bij het verbeteren van LastPass.

U heeft de gewenste privacy-instellingen voor het gebruik van LastPass op een desktopcomputer geconfigureerd via de LastPass-browserextensie en/of online kluis op het web.