Hoe beheer ik opties voor meervoudige verificatie voor gebruikers in de nieuwe Admin Console?

Stel beperkingen in voor de opties voor meervoudige verificatie die voor gebruikers binnen de organisatie beschikbaar zijn.

Voor aanvullende beveiligingsmaatregelen heeft u de keuze uit meerdere beleidsregels die u kunt afdwingen voor gebruikers wanneer ze zich met meervoudige verificatie aanmelden bij hun LastPass-account.

Alle opties voor meervoudige verificatie worden standaard ingeschakeld voor LastPass Business-accounts. U kunt de gewenste verificatie-opties als volgt beheren:

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Geavanceerd > Enterprise-opties > Opties voor meervoudige verificatie.
  3. Schakel selectievakjes uit bij de opties voor meervoudige verificatie die u wilt uitschakelen, en laat de selectievakjes ingeschakeld voor de opties die u ingeschakeld wilt houden. Kies uit de volgende opties:

Schakel selectievakjes uit bij de opties voor meervoudige verificatie die u wilt uitschakelen, en laat de selectievakjes ingeschakeld voor de opties die u ingeschakeld wilt houden. Kies uit de volgende opties:

4. Klik op Bijwerken.

Meervoudige verificatie uitschakelen

1. Meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com te openen.
  2. Ga naar Geavanceerd > Enterprise-opties > Opties voor meervoudige verificatie.
  3. Schakel alle selectievakjes naast alle opties voor meervoudige verificatie uit.
  4. Klik op Bijwerken.
  5. Ga naar het tabblad Gebruikers en schakel de selectievakjes in naast de gebruikers die meervoudige verificatie hebben ingeschakeld.
  6. Klik op Meervoudige verificatie uitschakelen.
  7. Als er beleidsregels van kracht zijn waarmee een of meerdere opties voor meervoudige verificatie verplicht wordt gesteld, moet u die beleidsregels verwijderen.

Meervoudige verificatie voor Active Directory Federation Services (ADFS)

De meervoudige verificatie die in LastPass is ingesteld, wordt niet ondersteund voor federatieve gebruikers. Hoewel u wordt geadviseerd uw account te beveiligen met meervoudige verificatie, moet dit worden ingeschakeld op het niveau van de identiteitsprovider (ADFS). Dat betekent dat deze verificatie moet worden uitgeschakeld in de LastPass Admin Console en de accountinstellingen van de eindgebruiker, aangezien dit tot gevolg heeft dat federatieve gebruikers hun kluis niet kunnen openen.