Hoe beheer ik de opties voor meervoudige verificatie voor LastPass Business?

Standaard zijn alle opties voor meervoudige verificatie ingeschakeld voor LastPass Business-accounts. Als LastPass-beheerder kunt u de gewenste authenticatie opties beheren.

1. Meld u aan en open de LastPass Admin Console op een van de volgende manieren:
    • Terwijl u bent aangemeld bij LastPass, klikt u in de knoppenbalk van uw browser op het actieve LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en vervolgens selecteert u Admin Console in het menu.
    • Meld u aan bij https://lastpass.com/company/#!/dashboard met het e-mailadres en het hoofdwachtwoord van de beheerder.
  2. Ga naar Geavanceerde opties > Business-opties > Multifactoropties
  3. Zet de schakelaars uit bij de optie(s) voor meervoudige verificatie die u wilt uitschakelen, en laat de schakelaars ingeschakeld voor de opties die u wilt inschakelen.

4. U kunt kiezen uit de volgende:
U hebt de gewenste opties voor meervoudige verificatie ingeschakeld voor uw bedrijfsaccount.
Volgende stap: Voor extra veiligheidsmaatregelen kunt u verschillende beleidsregels afdwingen waaraan uw gebruikers zich moeten houden als ze meervoudige verificatie gebruiken met hun LastPass-account.