Hoe beheer ik automatische updates voor de LastPass-browserextensie?

Wanneer LastPass de browserextensie bijwerkt, wordt de update automatisch naar elke webbrowser gepusht. De automatische updates worden vervolgens verwerkt door de browser of door het besturingssysteem (met uitzondering van Internet Explorer). Automatische updates zijn standaard ingeschakeld.

Als u updates voor LastPass niet automatisch wilt installeren, kunt u dit voor sommige browsers uitschakelen (indien ondersteund).

Opmerking: Sommige browserinstellingen worden mogelijk beheerd door de beheerder van uw organisatie (indien van toepassing).

Chrome

Automatische updates kunnen niet worden uitgeschakeld voor de LastPass-browserextensie in Chrome.

Firefox

Updates van Firefox-add-ons beheren

Edge

Automatische updates kunnen niet worden uitgeschakeld voor de LastPass-browserextensie in Edge.

Internet Explorer

Updates van Internet Explorer-add-ons beheren

Safari

Updates voor de Safari-extensie beheren

Opera

Automatische updates kunnen niet worden uitgeschakeld voor de LastPass-browserextensie in Opera.

Gerelateerd

Welke versie van LastPass gebruik ik en hoe kan ik die bijwerken?

Hoe schakel ik de LastPass-browserextensie in?

Hoe schakel ik de wachtwoordbeheerder in mijn browser in of uit?