Hoe meld ik me aan bij het dashboard voor de gezinsbeheerder?

Als u zich hebt aangemeld voor LastPass Families, kunt u met het dashboard voor de gezinsbeheerder uw account beheren.

Beperking: U moet een gezinsbeheerdersrol hebben om deze handelingen uit te kunnen voeren.
  1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Gezin beheren in het navigatiegedeelte links.

Uw dashboard voor de gezinsbeheerder wordt in een nieuw browsertabblad geladen.