Hoe meld ik me aan bij LastPass met een tijdelijk eenmalig wachtwoord?

Houd er rekening mee dat u zich alleen bij LastPass kunt aanmelden met een eenmalig wachtwoord op de specifieke inlogpagina voor eenmalige wachtwoorden.

1. Ga naar de inlogpagina voor eenmalige wachtwoorden op https://lastpass.com/otp.php.
  2. Voer het e-mailadres van uw LastPass-account en het eenmalige wachtwoord dat u heeft gegenereerd in.
  3. Klik op Aanmelden.
U bent nu aangemeld bij uw online LastPass-kluis. Het is verstandig het eenmalige wachtwoord dat u heeft gebruikt af te strepen van uw lijst en/of een nieuw eenmalig wachtwoord te genereren voor toekomstig gebruik.