Hoe koppel ik mijn LastPass Families as a Benefit-account?

U kunt uw persoonlijke LastPass Families-account koppelen met het LastPass Business-account van uw bedrijf, zodat u al uw kluisvermeldingen op één plek ziet terwijl beide accounts strikt gescheiden blijven.

Opmerking: Als uw persoonlijke account is gekoppeld, wordt uw persoonlijke LastPass-account behandeld als een gedeelde map binnen het LastPass Business-account van uw bedrijf, onder dezelfde voorwaarden en beperkingen.
Voordat u begint: U moet uw LastPass Families-account activeren voordat u verder gaat.
  1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Meld u aan bij uw LastPass Business-account, klik op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser en selecteer vervolgens Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord voor LastPass Business.
  2. Selecteer Accountvoordelen in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik op Accounts koppelen.

Geactiveerd maar niet-gekoppeld account

4. Voer het hoofdwachtwoord van uw persoonlijke account in (hetzelfde account dat u geactiveerd heeft) en klik vervolgens op Account koppelen.

Resultaat: Er wordt een bevestiging weergegeven waarin staat dat uw persoonlijke en zakelijke accounts nu gekoppeld zijn.

5. Klik op Terug naar Accountvoordelen.
Uw persoonlijke LastPass Families-account is nu gekoppeld aan het LastPass Business-account van uw bedrijf en de status voor "Accounts koppelen" wordt ingesteld op Gekoppeld op de pagina Accountvoordelen.