Hoe kan ik deelnemen aan een zakelijk LastPass-account als nieuwe gebruiker?

U kunt deelnemen aan het LastPass Teams- of LastPass Business-account van uw bedrijf nadat u door een LastPass-beheerder bent uitgenodigd.

1. Open de welkomst-e-mail met de titel 'LastPass-account aangemaakt' die u van de LastPass-beheerder van uw bedrijf ontvangen heeft.
  2. Kopieer de Activeringscode.
  3. Klik op LastPass activeren.

Uitnodiging voor zakelijke LastPass-account

4. U wordt doorgestuurd naar de pagina waar u het aanmaken van uw account kunt voltooien. Plak hier de activeringscode in het veld (uw LastPass-e-mailadres is al ingevuld).
  5. Maak een nieuw hoofdwachtwoord aan en voer het nogmaals in om het te bevestigen. U kunt eventueel een herinnering instellen (aanbevolen) – dit is een geheugensteuntje u per e-mail wordt toegestuurd om u te helpen uw hoofdwachtwoord te herinneren als u uw het onverhoopt ooit vergeet.
  6. Klik op Doorgaan.

Activering van het account

Resultaat: Uw LastPass-kluis wordt ontsleuteld en opnieuw versleuteld zodat u uw nieuwe hoofdwachtwoord kunt gebruiken voor aanmelding bij LastPass.

7. Maak na het aanmaken van uw account een keuze uit de volgende opties voor het installeren van de LastPass-browserextensie:
    • Als u LastPass al geïnstalleerd heeft, klikt u op de bevestigingspagina op OK. Uw LastPass-kluis wordt geopend.
    • Als u LastPass nog niet geïnstalleerd heeft, kunt u op de bevestigingspagina op LastPass installeren klikken om de LastPass-browserextensie te installeren en u aan te melden.
U heeft uw zakelijke LastPass-account geactiveerd en bent nu aangemeld bij uw kluis.