Hoe installeer ik LastPass Workstation Login voor Windows als een gebruiker?

Zodra uw LastPass-beheerder u het installatiepakket voor Workstation Login heeft verstrekt, kunt u het installatieprogramma op uw Windows-machine uitvoeren.

Voordat u begint:

U moet aan de volgende account- en systeemvereisten voldoen:

• Een account van een betaalde versie of actieve proefversie van LastPass Business + de add-on Advanced MFA
  • Een Windows-apparaat met Windows 10 of hoger
  • Een mobiel apparaat waarop de LastPass Authenticator is geïnstalleerd en waarop wachtwoordloze verificatie is geactiveerd - Bekijk de activeringsinstructies
Om LastPass Workstation Login voor Windows te installeren, doet u het volgende:
  1. Voer het bestand LastPassLoginSetup.msi uit om het installatieprogramma te starten
  2. Vink het vakje voor goedkeuring van de softwarelicentieovereenkomst aan en klik vervolgens op Installeren.
U hebt LastPass Workstation Login voor Windows met succes geïnstalleerd.