Hoe installeer ik LastPass Workstation Login voor Mac als een gebruiker?

Zodra uw LastPass-beheerder u het installatiepakket voor Workstation Login heeft verstrekt, kunt u het installatieprogramma op uw Mac uitvoeren.

Voordat u begint:

U moet aan de volgende account- en systeemvereisten voldoen:

• Een account van een betaalde versie of actieve proefversie van LastPass Business + de add-on Advanced MFA
  • een Mac met een van de volgende versies van macOS met een vereiste 64-bits processor:
    • macOS Catalina (10.15.2)
    • macOS Big Sur (11.2)
  • Een mobiel apparaat waarop de LastPass Authenticator is geïnstalleerd met wachtwoordloze verificatie geactiveerd - Bekijk de activeringsinstructies
  • Uw LastPass-beheerder moet het installatiepakket Workstation Login Agent leveren, dat beheerdersrechten vereist om de installatie te voltooien.
Om Workstation Login voor Mac te installeren, doet u het volgende:
  1. Open de app WorkstationLoginMac.pkg om de setup te starten
  2. Wanneer daarom wordt gevraagd, klikt u op Doorgaan voor de systeemcontrole
  3. Klik opnieuw op Doorgaan en klik vervolgens op Akkoord > Doorgaan voor de goedkeuring van de softwarelicentieovereenkomst
  4. Klik op Installeren.
  5. Als daarom wordt gevraagd, laat u de software-installatie doorgaan door een van de volgende dingen te doen:
    • Als Touch ID is ingeschakeld, scant u uw vingerafdruk.
    • Als Touch ID niet is ingeschakeld, klikt u op Wachtwoord gebruiken... voer vervolgens het wachtwoord van uw macOS-gebruikersaccount in en klik op Software installeren.
  6. Klik op Continue Installation om ermee in te stemmen alle toepassingen te sluiten en te bevestigen dat u zult worden afgemeld wanneer de installatie voltooid is
U heeft LastPass Workstation Login voor Mac met succes geïnstalleerd.