Hoe installeer ik LastPass met behulp van een programma voor automatische installatie op de achtergrond voor Windows?

Veel grote bedrijven beperken de installatiebevoegdheden van gebruikers om onopzettelijke beveiligingslekken te voorkomen, wat betekent dat werknemers geen software op hun eigen computer kunnen installeren. Daarom kunnen LastPass-beheerders het programma voor automatische installatie op de achtergrond voor Windows downloaden en het MSI-bestand gebruiken (met de gewenste installatiemethode) binnen hun organisatie.

Opmerking: Ziet u iets anders? Zie de instructies voor de Password Manager Admin Console.
  1. Meld u aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
  2. Ga naar Geavanceerd > Software installeren.
  3. Selecteer Windows in de vervolgkeuzelijst.
  4. Selecteer Automatische installatie op de achtergrond.
  5. Klik op Downloaden (Microsoft Windows, Op de achtergrond) en sla het bestand LastPassInstaller.msi op.

U heeft de LastPass MSI-installer voor installatie op de achtergrond opgeslagen.
Implementeer de LastPass MSI-installer voor installatie op de achtergrond binnen uw organisatie met de door u gewenste implementatiemethode. U kunt vóór de implementatie eventueel een van de volgende handelingen uitvoeren: