Hoe installeer ik LastPass met behulp van een programma voor automatische installatie op de achtergrond voor macOS?

Veel grote bedrijven beperken de installatiebevoegdheden van gebruikers om onopzettelijke beveiligingslekken te voorkomen, wat betekent dat werknemers geen software op hun eigen computer kunnen installeren. Daarom kunnen LastPass-beheerders het programma voor automatische installatie op de achtergrond voor macOS downloaden en het DMG-bestand gebruiken (met de gewenste installatiemethode) binnen hun organisatie.

Opmerking: Ziet u iets anders? Zie de instructies voor de Password Manager Admin Console.
Open Terminal op uw Mac voordat u verder gaat.
  1. Meld u aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
  2. Ga naar Geavanceerd > Software installeren.
  3. Selecteer macOS in de vervolgkeuzelijst.
  4. Selecteer Automatische installatie op de achtergrond.
  5. Voer in het Terminal-venster de volgende commando's uit voor de gewenste installatieprogramma's:
    Browser Commando
    Safari curl -s "https://download.cloud.lastpass.com/mac/installer/safari.sh" | bash
    Opmerking: Het installatieprogramma voor Safari bevat de meest recente versie van de LastPass-app voor de Mac.
    Google Chrome curl -s "https://download.cloud.lastpass.com/mac/installer/chrome.sh" | bash
    Opmerking: Voor het installatieprogramma van de LastPass-extensie voor Chrome zijn op macOS beheerdersbevoegdheden nodig om de installatiemap van Chrome te openen.
    Firefox curl -s "https://download.cloud.lastpass.com/mac/installer/firefox.sh" | bash
    Opmerking: Het installatieprogramma van de LastPass-extensie voor Firefox vereist Python versie 2.7 of hoger.

Opmerking: Mogelijk worden er browservensters met aanvullende instructies geopend om het installatieproces te voltooien.

U heeft LastPass geïnstalleerd met een of meer programma's voor installatie op de achtergrond voor macOS.