Hoe installeer ik LastPass met een handmatig GUI-installatieprogramma voor macOS?

LastPass-beheerders kunnen het LastPass GUI-installatieprogramma voor macOS downloaden en het onder gebruikers distribueren zodat ze het lokaal op hun apparaat kunnen installeren.

Opmerking: Ziet u iets anders? Zie de instructies voor de Password Manager Admin Console.
  1. Meld u aan met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de beheerder om de nieuwe Admin Console op https://admin.lastpass.com/uac te openen.
  2. Ga naar Geavanceerd > Software installeren.
  3. Selecteer macOS in de vervolgkeuzelijst.
  4. Selecteer Handmatige GUI-installatie.
  5. Klik op Downloaden (macOS, GUI) en sla het bestand LastPass.dmg op.

6. Distribueer dit installatieprogramma onder uw LastPass-gebruikers (volgens de door u gewenste methode).
    U heeft het handmatige installatieprogramma voor macOS onder uw LastPass-gebruikers gedistribueerd.
Uw LastPass-gebruikers kunnen LastPass installeren op hun lokale computers.