Hoe installeer ik LastPass Universal Proxy?

Om LastPass Universal Proxy te gebruiken moet u de LastPass Universal Proxy downloaden en installeren op een server In uw infrastructuur, met een Windows-installatieprogramma.

Voordat u begint: Installeer een van de volgende in uw omgeving:
Opmerking: Deze functie is beschikbaar met LastPass Business + add-on Advanced MFA. Meer informatie over abonnementen en prijzen.
  1. Voer op uw Windows-server de installer van LastPass Universal Proxy uit als beheerder.

Het installatieprogramma controleert of een oudere versie al is geïnstalleerd. Zo ja, dan wordt de oudere versie automatisch verwijderd.

Opmerking: Als de meest recente versie van de software is geïnstalleerd op uw apparaat, verschijnt het venster Installatie wijzigen, herstellen of verwijderen.

2. Wanneer het venster Universal Proxy-configuratie verschijnt, klikt u op Volgende.
  3. In het venster Map voor installatie selecteren laat u de standaardinstellingen staan. Klik op Volgende.
  4. Klik in het venster Klaar om te installeren, op Installeren.
  5. Onder Bestanden in gebruik kunt u een van de volgende opties kiezen
    • Automatisch toepassingen sluiten en proberen ze opnieuw te starten nadat de configuratie is voltooid
    • Toepassingen niet sluiten (opnieuw opstarten is vereist)
  6. Als de installatie is afgerond, verschijnt het venster Configuratiewizard Universal Proxy afronden. Klik op Voltooien.
Volgende stap:

Configureer de instellingen voor LastPass Universal Proxy met de opdrachtregelinterface (CLI) of het configuratiebestand server.properties.