Hoe installeer ik LastPass-software voor mijn LastPass Enterprise- of LastPass Identity-gebruikers?

Voor LastPass Enterprise en LastPass Identity-accounts zijn er installatieopties voor Windows en Mac voor de installatie van lokale gebruikers of geautomatiseerde uitrol binnen de hele organisatie. Daarnaast kunnen LastPass-beheerders functies beperken, parameters configureren en/of logboekregistratie inschakelen bij het implementeren van het geautomatiseerde installatieprogramma voor Windows.

Opmerking: Ziet u iets anders? Zie de instructies voor de Admin Console van de wachtwoordbeheerder.

Let op: LastPass moet op alle apparaten geïnstalleerd zijn voordat de software in gebruik kan worden genomen. Als u een Windows-serveromgeving heeft, hoeft u LastPass alleen te installeren op de servers die gebruikt worden. Als bij uw organisatie elke gebruiker daarentegen een eigen Windows- of Mac-besturingssysteem heeft, moet de software op elke computer geïnstalleerd worden.