Hoe installeer ik de LastPass Password Manager voor iOS om me daar aan te melden?

U kunt de LastPass Password Manager voor iOS downloaden en installeren voor alles wat u nodig heeft op het gebied van wachtwoordbeheer terwijl u onderweg bent.

1. Download de LastPass Password Manager-app voor iOS in de App Store.
  2. Tik op Downloaden > Installeren.

Opmerking: Op optimale prestaties van uw kluis te garanderen, raden we u aan om push-berichten in te schakelen voor de mobiele LastPass Password Manager-app in de instellingen van uw iOS-apparaat.

3. Als de installatie klaar is, opent u de LastPass Password Manager-app.
  4. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en tik vervolgens op Aanmelden.
  5. Als meervoudige verificatie is ingeschakeld voor uw account, moet u zich aanmelden via de standaardoptie voor meervoudige verificatie (die indien gewenst gewijzigd kan worden). Volg de instructies voor verificatie. Deze variëren afhankelijk van hoe de meervoudige verificatie is geconfigureerd voor uw account (bijvoorbeeld: zescijferige toegangscode, sms-code, push-bericht, biometrische verificatie).

Opmerking:U kunt ook op Extra opties voor meervoudige verificatie klikken of Gebruik alternatieve verificatie-optie om een andere methode te kiezen (tenzij uw account onderdeel is van een bedrijfsaccount waarvoor deze optie is uitgeschakeld). U kunt ook instellen dat u het apparaat gedurende 30 dagen wilt vertrouwen (tenzij deze optie is uitgeschakeld door uw LastPass-beheerder).

U heeft de LastPass Password Manager-app voor iOS geïnstalleerd en zich aangemeld. Nu wordt uw kluis weergegeven. Hier kunt u navigeren in de weergave Alle items, of zoeken naar afzonderlijke wachtwoorden, veilige notities of formulier-items. De kluis en de weergave Alle items in iOS