Hoe installeer ik de LastPass Password Manager-app voor Android?

U kunt de LastPass Password Manager voor Android downloaden en installeren voor alles wat u nodig heeft op het gebied van wachtwoordbeheer terwijl u onderweg bent.

Tip: als u geïnteresseerd bent, kunt u lid worden van het Android Bèta-team van LastPass. U ontvangt dan onze nieuwste releases en u bent de eerste die de laatste verbeteringen en bugfixes te zien krijgt. Download nu onze bètaversie!
  1. Download de LastPass Password Manager-app voor Android in de Google Play Store.
  2. Tik op Installeren.
  3. Controleer de vereiste machtigingen van de app en tik op Accepteren als u klaar bent.
    De LastPass Password Manager-app is nu geïnstalleerd op uw Android-apparaat.
  4. Open de LastPass Password Manager-app.
  5. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en tik vervolgens op Aanmelden.
  6. Als meervoudige verificatie is ingeschakeld voor uw account, moet u zich aanmelden via de standaardoptie voor meervoudige verificatie (die indien gewenst gewijzigd kan worden). Volg de instructies voor verificatie. Deze variëren afhankelijk van hoe de meervoudige verificatie is geconfigureerd voor uw account (bijvoorbeeld: zescijferige toegangscode, sms-code, push-bericht, biometrische verificatie).

Opmerking:U kunt ook op Extra opties voor meervoudige verificatie klikken of Gebruik alternatieve verificatie-optie om een andere methode te kiezen (tenzij uw account onderdeel is van een bedrijfsaccount waarvoor deze optie is uitgeschakeld). U kunt ook instellen dat u het apparaat gedurende 30 dagen wilt vertrouwen (tenzij deze optie is uitgeschakeld door uw LastPass-beheerder).

U heeft de LastPass Password Manager-app voor Android geïnstalleerd en zich aangemeld. Nu wordt uw kluis weergegeven. Hier kunt u navigeren in de weergave Alle items, of zoeken naar afzonderlijke wachtwoorden, veilige notities of formulier-items.