Hoe installeer ik de LastPass-app voor Mac om me daar aan te melden?

U kunt de LastPass-app voor Mac downloaden en installeren voor alles wat u nodig heeft op het gebied van wachtwoordbeheer.

Let op: Safari is de standaardbrowser die wordt gebruikt voor het openen van sitevermeldingen via de LastPass-app voor de Mac, en deze standaardinstelling kan niet worden gewijzigd door een andere browser te gebruiken als standaardbrowser.
Tip: ziet u iets anders? Mogelijk gebruikt u de LastPass-app-extensie voor Safari. Raadpleeg voor meer informatie de instructies voor de installatie en/of het gebruik van de LastPass-app-extensie voor Safari.
  1. Download en installeer de LastPass-app voor Mac viahttps://lastpass.com/misc_download2.php#app-for-mac.

2. Open de LastPass-app voor de Mac als de installatie is afgerond.
  3. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
  4. Als meervoudige verificatie is ingeschakeld voor uw account, moet u zich aanmelden via de standaardoptie voor meervoudige verificatie (die indien gewenst gewijzigd kan worden). Volg de instructies voor verificatie. Deze variëren afhankelijk van hoe de meervoudige verificatie is geconfigureerd voor uw account (bijvoorbeeld: zescijferige toegangscode, sms-code, push-bericht, biometrische verificatie).

Opmerking:U kunt ook op Extra opties voor meervoudige verificatie klikken of Gebruik alternatieve verificatie-optie om een andere methode te kiezen (tenzij uw account onderdeel is van een bedrijfsaccount waarvoor deze optie is uitgeschakeld). U kunt ook instellen dat u het apparaat gedurende 30 dagen wilt vertrouwen (tenzij deze optie is uitgeschakeld door uw LastPass-beheerder).

U heeft de LastPass-app voor Mac geïnstalleerd en u heeft zich aangemeld. Uw kluis wordt nu weergegeven.