Hoe importeer ik wifi-wachtwoorden in LastPass?

Op Windows- en Mac-computers kan LastPass de wifi-wachtwoorden importeren die op uw computer zijn opgeslagen.

Wifi-wachtwoorden importeren met behulp van de LastPass-browserextensie

Importeren wordt ondersteund op Windows, Mac OS X en macOS. De instructies zijn afhankelijk van de browser die u gebruikt:

Met Chrome, Firefox, Edge of Opera

1. Open de gewenste browser.
  2. Klik op het niet-actieve LastPass-symbool .
  3. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden.
  4. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als dit voor uw account is ingeschakeld).

5. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk. Kies vervolgens een van deze methoden (afhankelijk van uw weergave):
    • Ga naar Meer optiesGeavanceerdImporteren > selecteer Wifi-wachtwoorden uit de vervolgkeuzelijst.
    • Ga naar AccountoptiesGeavanceerdImporteren > selecteer Wifi-wachtwoorden uit de vervolgkeuzelijst.
  6. Als u de melding krijgt dat het Wifi-hulpprogramma van LastPass geïnstalleerd moet zijn, klikt u op OK, downloadt u installer en voert u deze uit.
  7. Anders klikt u desgevraagd op Importeren.

Uw wifi-wachtwoorden zijn nu geïmporteerd in uw LastPass-kluis.

Met Internet Explorer

1. Open Internet Explorer.
  2. Klik op het niet-actieve LastPass-symbool .
  3. Voer uw gebruikersnaam en hoofdwachtwoord in en klik op Aanmelden.
  4. Voer desgevraagd de stappen voor meervoudige verificatie uit (als dit voor uw account is ingeschakeld).

5. Klik op het actieve LastPass-pictogram en ga naar ToolsImporteren vanWifi-wachtwoorden.
  6. Als u de melding krijgt dat het Wifi-hulpprogramma van LastPass geïnstalleerd moet zijn, klikt u op OK, downloadt u installer en voert u deze uit.
  7. Anders klikt u desgevraagd op Importeren.

Uw wifi-wachtwoorden zijn nu geïmporteerd in uw LastPass-kluis.

Met Safari

1. Open Safari.
  2. Klik op het LastPass-symbool naast de Safari-adresbalk en kies vervolgens een van deze methoden (afhankelijk van uw weergave):
    • Ga naar Meer optiesGeavanceerdImporteren > selecteer Wifi-wachtwoorden uit de vervolgkeuzelijst.
    • Ga naar AccountoptiesGeavanceerdImporteren > selecteer Wifi-wachtwoorden uit de vervolgkeuzelijst.
  3. Als u de melding krijgt dat het Wifi-hulpprogramma van LastPass geïnstalleerd moet zijn, klikt u op OK, downloadt u installer en voert u deze uit.
  4. Anders klikt u desgevraagd op Importeren.

Uw wifi-wachtwoorden zijn nu geïmporteerd in uw LastPass-kluis.

Gerelateerd

Hoe importeer ik wachtwoorden vanuit andere bronnen in LastPass?