Hoe importeer ik wifi-wachtwoorden naar LastPass?

LastPass kan wifi-wachtwoorden importeren naar uw LastPass-kluis.

Opmerking: Het importeren van wifi-wachtwoorden in uw kluis op macOS wordt momenteel niet ondersteund.

De functie Wachtwoorden importeren gebruiken op Windows

U kunt wifi-wachtwoorden importeren in uw LastPass-kluis door eerst het universele installatieprogramma van LastPass voor Windows uit te voeren, en vervolgens een afzonderlijk programma voor het importeren van wachtwoorden (dat met het universele installatieprogramma meegeleverd wordt).

Voordat u begint: Om door te gaan, moet u beheerdersrechten hebben voor uw apparaat.
  1. Ga naar de downloadpagina van Lastpass: https://lastpass.com/misc_download2.php.
  2. Zoek het universele installatieprogramma van LastPass voor Windows en klik op Downloaden.
  3. Sla het bestand LastPassInstaller.exe op, en voer het vervolgens uit.
  4. Optioneel: Selecteer alleen de browsers waarvoor u de LastPass-browserextensie wilt installeren.
  5. Klik op Installeren.
    De browsers die u geselecteerd hebt, worden nu geopend en weergegeven met een niet-actief LastPass-pictogram in de knoppenbalk.
  6. Klik op Sluiten wanneer de installatie voltooid is.
  7. Zoek op uw Windows-apparaat naar de toepassing Import Password (Wachtwoorden importeren) en voer het programma uit.
  8. Selecteer Aanmelden bij bestaand account.
  9. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
  10. Klik desgevraagd op Importeren.
  11. Als u gevraagd wordt of uw wifi-wachtwoorden correct zijn geïmporteerd, klikt u op OK.
Uw wifi-wachtwoorden worden met succes geïmporteerd in uw LastPass-kluis.

Hoe importeer ik mijn wifi-wachtwoorden met behulp van de LastPass-browserextensie voor Internet Explorer?

1. Open Internet Explorer.
  2. Klik op het niet-actieve LastPass-symbool.
  3. Voer uw e-mailadres en hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.
    U wordt nu aangemeld bij de LastPass-browserextensie voor Internet Explorer.
  4. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk.
  5. Ga naar Tools > Importeren van > Wifi-wachtwoorden.
  6. Als u de melding krijgt dat het wifi-hulpprogramma van LastPass geïnstalleerd moet zijn, klikt u op OK, downloadt u installer en voert u deze uit. Anders klikt u desgevraagd op Importeren.
Uw wifi-wachtwoorden zijn nu geïmporteerd in uw LastPass-kluis.