Hoe kan ik gegevens importeren vanuit RoboForm?

U kunt uw geëxporteerde gegevens van RoboForm als volgt migreren naar LastPass (RoboForm versie 8 of hoger):

1. Exporteer uw RoboForm-gegevens naar een CSV-bestand.
  2. Download ons CSV-bestand met het LastPass-importsjabloon en controleer of de titels in het RoboForm-exportbestand als volgt overeenkomen met die in ons voorbeeldbestand:
    • Login = gebruikersnaam
    • Pwd = wachtwoord
    • Note = extra Opmerking: Het maximale aantal tekens voor de import van een veilige notitie is 45.000.
    • Folder = groep (verwijder schuine strepen voor de naam van de map, dit zijn root-mappen)
  3. Sla het exportbestand op als u klaar bent.
  4. Volg de instructies voor het Importeren vanuit een algemeen CSV-bestand in LastPass.

Problemen?

Als u een foutbericht ontvangt met "Let op: Deze site is standaard niet geselecteerd omdat de URL blanco is!" dan moet u de indeling van uw CSV-bestand wijzigen naar ANSI en de kolommen als volgt herschikken:

• url,type,username,password,hostname,extra,name,grouping
    • Voorbeeld: http://www.ipage.com/mail,,username@google.com,Pa$$w0rd,,,Site's Name, Opmerking: Er zijn precies 7 komma's in totaal voor ieder item, zonder spaties. Voor ieder veld dat geen overeenkomende invoer vanuit uw RoboForm-export heeft, moet een komma worden ingevuld in plaats van de invoer. U moet na ieder item de Enter-toets gebruiken om het volgende item op een nieuwe regel te beginnen.

De bovenstaande stap moet voor ieder site-item worden voltooid. Als de wijzigingen in de indeling compleet zijn, sla het bestand dan op als .CSV in ANSI-indeling en importeer het nogmaals.

Notepad-voorbeeld:

url,type,username,password,hostname,extra,name,grouping

http://www.google.com,,username@google.com,Pa$$w0rd,,,Google,

http://www.website.com,,username@google.com,Passw0rd,,,Website,

http://www.name.com,,username@google.com,P@ssw0rd,,,Name,

<maak deze regel leeg>