Hoe genereer ik tijdelijke eenmalige wachtwoorden voor LastPass?

U kunt een lijst maken met eenmalige wachtwoorden, zodat ze indien nodig kunnen worden gebruikt.

1. Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en uw kluis te openen:
    • Klik in de knoppenbalk van uw browser op het LastPass-pictogram actief LastPass-pictogram en selecteer Mijn kluis openen.
    • Ga naar https://lastpass.com/?ac=1 en meld u aan met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Selecteer Eenmalige wachtwoorden beheren.
  4. Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op OK om door te gaan.
  5. Klik op Eenmalig wachtwoord aanmaken.
  6. Voer uw hoofdwachtwoord in en klik op OK.

Er wordt een nieuw eenmalig wachtwoord gegenereerd en weergegeven in het navigatiegedeelte onderin.

7. Herhaal stappen 5-6 zo vaak als u wilt om een lijst met eenmalige wachtwoorden te genereren.
U heeft nu het door u gewenste aantal eenmalige wachtwoorden gegenereerd.
Tip: U kunt op Afdrukken klikken en uw lijst met eenmalige wachtwoorden op een veilige plek bewaren en de wachtwoorden afstrepen wanneer u ze gebruikt. U kunt ook op Afdrukken klikken en een tekstbestand opslaan dat u kunt bijwerken wanneer u nieuwe eenmalige wachtwoorden genereert.