Hoe genereer ik deelsleutels voor LastPass?

LastPass maakt gebruik van deelsleutels, waarmee gebruikers op een veilige manier items uit hun kluis met anderen kunnen delen.

Deelsleutels worden automatisch gegenereerd wanneer u zich aanmeldt met de LastPass-browserextensie. Als u zich niet kunt aanmelden met de LastPass-browserextensie, kunt u zich aanmelden bij uw online kluis en vervolgens zelf de deelsleutels genereren.

Ga op een van de volgende manieren te werk om u aan te melden bij LastPass en deelsleutels aan te maken vanuit de LastPass-browserextensie of de online kluis:
Plaats waar u zich aanmeldt bij Lastpass Instructies
De LastPass-browserextensie
  1. Ga naar de downloadpagina van LastPass en klik op Download bij de gewenste browserextensie, of klik op Eenvoudig installeren.
  2. Klik in de knoppenbalk van uw browser op het niet-actieve LastPass-pictogram .
  3. Voer uw e-mailadres en uw LastPass-hoofdwachtwoord in en klik vervolgens op Aanmelden.

Er wordt een actief LastPass-pictogram weergegeven in de knoppenbalk van uw browser om aan te geven dat u bent aangemeld, en uw deelsleutels zijn actief.

Uw online kluis
  1. Meld u aan bij lastpass op https://lastpass.com/?ac=1 met uw e-mailadres en hoofdwachtwoord.
  2. Selecteer Geavanceerde opties in het navigatiegedeelte links.
  3. Klik op Deelsleutels genereren en vervolgens op Genereren.
    Opmerking:Als de optie Deelsleutels genereren niet voorkomt in het menu Geavanceerde opties, betekent dit dat uw deelsleutels al gegenereerd zijn.
  4. Meld u af en vervolgens weer aan bij uw LastPass-account.

Uw deelsleutels zijn nu actief.