Hoe haal ik crashlogs van mijn Android-toestel op voor LastPass?

Als u de LastPass Password Manager-app voor Android gebruikt, kunt u crashlogs sturen naar Support van LastPass om te helpen de hoofdoorzaak van het probleem dat u meldt te identificeren.

1. Open de LastPass Password Manager-app op uw Android-toestel.
  2. Ga naar Instellingen > Help en ondersteuning.
  3. Schakel het selectievakje in voor de optie Logboekregistratie inschakelen.
  4. Scroll naar de onderkant van het scherm en selecteer Logboek weergeven
  5. Indien u meer hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de klantenservice (door te klikken op Neem contact op met support onderaan dit artikel)
  6. Gelieve de volgende informatie te vermelden:
    • App-versie (te vinden in Instellingen > Over LastPass)
    • Informatie over het apparaat
    • Android OS
    • Inhoud van het logboek