Hoe kan ik een synchronisatie van mijn LastPass-kluisgegevens afdwingen?

Als u een synchronisatieprobleem ondervindt met uw LastPass-kluis, kunt u een synchronisatie van uw opgeslagen gegevens afdwingen door uw sites te vernieuwen.

1. Klik op het actieve LastPass-pictogram in de knoppenbalk van uw browser.
  2. Ga naar Accountopties of selecteer uw e-mailadres voor LastPass en selecteer vervolgens Geavanceerd > Sites vernieuwen om te zorgen dat de gegevens in uw kluis worden gesynchroniseerd.
    Uw LastPass-kluisgegevens zijn nu gesynchroniseerd.
Volgende stap: het is aan te raden om u na de synchronisatie af te melden en weer aan te melden bij LastPass.